Телеком Мастерс 2 У18

 На 10 Февруари во Крива Паланка ќе се одржи Вториот Телеком Мастерс турнир во јуниорска конкуренција за играчи до 18 години

p1

p2

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај