Државно првенство во сениорска конкуренција 2019

Групи:

Пријавени беа:

75 сениори

Mashki grupi

15 сениорки

Жени групи

6 жени двојки

Жени двојки

12 мешани двојки

Мешани двојки

27 машки двојкиMaski dvojki

Maski dvojki2

 

Сатница: Наскоро

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај