Официјално потпишан договорот за Балканското Првенство

Милорад Трпковски генерален секретар на БТТУ и претседателот на ППФМ Горан Тиловски 
денес официјално го потпишаа договорот за Балканското првенство во Пинг Понг.
Балканското првенство во пинг понг ќе се одржи во Скопје од 12 до 16 Јуни 2019

53496329 2232314217035822 6330637766870695936 n

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај