Пријава за турнири

Овој викенд 5-6 ноември во Ниш ќе се одржат 2 Турнира.

Првиот е на 05.11.2022 и е за категорија Ветерани. Проспектот е подолу:

IMG dad6dbf5c60deb91cd46090799f47ef5 V

Вториот на 06.11.2022 и е за повеќе категории во младинската конкуренција и подолу може да ги видите и другите услови:

YASAKA SERBIA OPEN 2022 NIŠ pages to jpg 0002

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај