WTT Youth Star Contender Podgorica 2023

Со поддршка на пријателите од Црногорската пинг понг федерација, ППФМ овозможи учество на најдобриот млад играч до 15 година, Александар Јакимовски, на Стар контендерот во Подгорица, каде настапува со најдобрите млади играчи од светската ранг листа. Се надеваме дека настапите на Александар на овој силен турнир ќе му помогнат во понатамошниот развој и постигнување уште подобри резултати.

сл31сл32

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај