Втора Лига – Регион 2 Сениори

ВТОРА ЛИГА – РЕГИОН 2 СЕНИОРИ

Место Екипа Вкупно Победи Порази ДМ ИМ Разлика Бодови
1 Телеком 2 14 14 0 56 13 43 28
2 Напредок 14 12 2 51 16 35 26
3 Крушево 13 8 5 36 31 5 21
4 Студент 2 13 7 6 35 34 1 20
5 Дебар Маало 2 13 4 9 33 43 -10 17
6 Патриоти 12 4 8 30 37 -6 16
7 Рисови 13 3 10 20 46 -26 16
8 Градба Промет 12 0 12 7 48 -41 12
9 Борец 0 0 0 0 0 0 0
10 Слободен 0 0 0 0 0 0 0

 

 

КОЛО ЕСЕНСКИ ДЕЛ Резултат   КОЛО ПРОЛЕТЕН ДЕЛ Резултат
Домашна екипа   Гостинска екипа                                                                         Домашна екипа   Гостинска екипа
I КОЛО Напредок - Слободен   :     X КОЛО Слободен - Напредок   :  
Рисови - Крушево 0 : 4   Крушево - Рисови 4 : 3
Градба Промет - Дебар Маало 2 0 : 4   Дебар Маало 2 - Градба Промет 4 : 3
Борец - Патриоти   :     Патриоти - Борец   :  
Телеком 2   Студент 2 4 : 1   Студент 2 - Телеком 2 0 : 4
II КОЛО Слободен - Студент 2   :     XI КОЛО Студент 2 - Слободен   :  
Патриоти - Телеком 2 2 : 4   Телеком 2 - Патриоти 4 : 2
Дебар Маало 2 - Борец   :     Борец - Дебар Маало 2   :  
Крушево - Градба Промет 4 : 0   Градба Промет - Крушево 0 : 4
Напредок   Рисови 4 : 0   Рисови - Напредок 0 : 4
III КОЛО Рисови - Слободен   :     XII КОЛО Слободен - Рисови   :  
Градба Промет - Напредок 0 : 4   Напредок - Градба Промет 4 : 0
Борец - Крушево   :     Крушево - Борец   :  
Телеком 2 - Дебар Маало 2 4 : 2   Дебар Маало 2 - Телеком 2 2 : 4
Студент 2   Патриоти 4 : 3   Патриоти - Студент 2 2 : 4
IV КОЛО Слободен - Патриоти   :     XIII КОЛО Патриоти - Слободен   :  
Дебар Маало 2 - Студент 2 2 : 4   Студент 2 - Дебар Маало 2 2 : 4
Крушево - Телеком 2 0 : 4   Телеком 2 - Крушево 4 : 1
Напредок - Борец   :     Борец - Напредок   :  
Рисови   Градба Промет 4 : 1   Градба Промет - Рисови 3 : 4
V КОЛО Градба Промет - Слободен   :     XIV КОЛО Слободен - Градба Промет   :  
Борец - Рисови   :     Рисови - Борец   :  
Телеком 2 - Напредок 4 : 2   Напредок - Телеком 2 1 : 4
Студент 2 - Крушево 1 : 4   Крушево - Студент 2 1 : 4
Патриоти   Дебар Маало 2 4 : 2   Дебар Маало 2 - Патриоти 4 : 2
VI КОЛО Слободен - Дебар Маало 2   :     XV КОЛО Дебар Маало 2 - Слободен   :  
Крушево - Патриоти 4 : 2   Патриоти - Крушево   :  
Напредок - Студент 2 4 : 3   Студент 2 - Напредок 0 : 4
Рисови - Телеком 2 0 : 4   Телеком 2 - Рисови 4 : 0
Градба Промет   Борец   :     Борец - Градба Промет   :  
VII КОЛО Борец - Слободен   :     XVI КОЛО Слободен - Борец   :  
Телеком 2 - Градба Промет 4 : 0   Градба Промет - Телеком 2 0 : 4
Студент 2 - Рисови 4 : 2   Рисови   Студент 2 0 : 4
Патриоти - Напредок 0 : 4   Напредок - Патриоти 4 : 1
Дебар Маало 2 Крушево 2 : 4   Крушево - Дебар Маало 2 4 : 3
VIII КОЛО Слободен - Крушево   :     XVII КОЛО Крушево - Слободен   :  
Напредок - Дебар Маало 2 4 : 0   Дебар Маало 2 - Напредок 2 : 4
Рисови - Патриоти 0 : 4   Патриоти - Рисови 4 : 3
Градба Промет - Студент 2 0 : 4   Студент 2 - Градба Промет   :  
Борец   Телеком 2   :     Телеком 2 - Борец   :  
IX КОЛО Телеком 2 - Слободен   :     XVIII КОЛО Слободен - Телеком 2   :  
Студент 2 - Борец   :     Борец - Студент 2   :  
Патриоти - Градба Промет 4 : 0   Градба Промет - Патриоти   :  
Дебар Маало 2 - Рисови 2 : 4   Рисови - Дебар Маало 2   :  
Крушево   Напредок 1 : 4   Напредок - Крушево 1 : 4
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај