Втора Лига – Регион 2 Сениори

                                                       ТАБЕЛА  ВТОРА  ЛИГА  РЕГИОН  2
 Место  ЕКИПА  Вкупно   Победи   Порази   Добиени мечеви   Изгубени мечеви   Разлика   Бодови 
1  Астраион  6   6   0  24  5  19 12
2  Зегин Берово 2  6   4  2   19  16 3 10
3  Хепи 6  2  4  14 19 -5   8
4  Саса 6  0  6  7  24 -17  6
                 
   
             
                 

РАСПОРЕД

   I КОЛО

 02.10.2021

     11h 

БЕРОВО 2 - АГРОМИЛЕНИУМ     :   

VIII КОЛО

13.03.2022

АСТРАИОН - БЕРОВО 2   4  :   2 
ХЕПИ - САСА   4 :   1 САСА - ХЕПИ  2  :  4 
  - ПАТРИОТИ   :     -     :  
АСТРАИОН - слободен   :     -     :  

  II КОЛО

 23.10.2021

    10h 

  - БЕРОВО 2   :  

IX КОЛО

02.04.2022

БЕРОВО 2 -  ХЕПИ  4 :  2
ПАТРИОТИ - АГРОМИЛЕНИУМ   :     -     :  
САСА - АСТРАИОН  0 :  4 АСТРАИОН - САСА  4 :  1
ХЕПИ - слободен   :     -     :  

  III КОЛО

23.10.2021

    13h 

  - АГРОМИЛЕНИУМ   :  

X КОЛО

09.04.2022

  -     :  
ПАТРИОТИ - БЕРОВО 2   :   БЕРОВО 2 - САСА  4 :  1
ХЕПИ - АСТРАИОН  0  :  4  АСТРАИОН - ХЕПИ  4 :  1
САСА - слободен   :     -     :  

  IV КОЛО

14.11.2021

    10h 

АГРОМИЛЕНИУМ - АСТРАИОН   :   XI КОЛО   -     :  
  - ХЕПИ   :     -     :  
ПАТРИОТИ - САСА   :     -     :  
БЕРОВО 2 - слободен   :     -     :  

  V КОЛО

14.11.2021

    13h

БЕРОВО 2 - АСТРАИОН  1 :  4 XII КОЛО   -     :  
  - САСА   :     -     :  
ПАТРИОТИ - ХЕПИ   :     -     :  
АГРОМИЛЕНИУМ  - слободен   :     -     :  

 VI КОЛО

20.11.2021

    10h

ХЕПИ - БЕРОВО 2  3 :  4 XIII КОЛО   -     :  
САСА - АГРОМИЛЕНИУМ    :     -     :  
АСТРАИОН - ПАТРИОТИ   :     -     :  
  - слободен   :     -     :  

 VII КОЛО

 20.11.2021

    13h

ХЕПИ - АГРОМИЛЕНИУМ   :   XIV КОЛО   -     :  
САСА - БЕРОВО 2  2 :  4   -     :  
АСТРАИОН -     :     -     :  
ПАТРИОТИ - слободен   :     -     :