Правилници

 

• Правилник за права и обврски на репрезентативци

• Критериуми за учество во репрезентација

• Правилник за ранг листи на ППФМ

• Критериум за добивање на стипендија

• Правилник за регистрација на клубови и играчи во ППФМ

• Правилник за систем на натпреварувања на ППФМ

• Пропозиции за лигашки натпреварувања на ППФМ

• Правилник за работа на дисциплинска комисија

• Правилник за здравствена заштита

• Анекс Правила и пропозиции за натпреварувачка сезона 2021-22

АНТИ ДОПИНГ ПРАВИЛА