Сениорки

РБ МЕСТО ID Натпреварувач Екипа БР. ТУРНИРИ Државно првенство на Македонија 2022 Телеком 1 2021 Телеком 2 2022 ТОП 8 2022 Вкупно поени
            Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени  
1 1 187 Амелиа Николов (187) Шампион ФА 4 1 375 1 233 4 89 1 325 1022
2 2 181 Ана Стојановска (181) Крива Паланка 4 4 199 8 55 2 144 4 162 560
3 3 220 Бојана Михајловска (220) Рисови 4 16 76 2 144 4 89 2 238 547
4 4 164 Билјана Младенова (164) Шампион ФА 3 2 293 8 55     3 186 534
5 5 366 Катарина Лаура Михајлов (366) Телеком НЕЦ 2 3 4 199 8 55 1 233     487
6 6 219 Ива Димитриевска (219) Рисови 4 8 123 4 89 8 55 5 152 419
7 7 183 Сара С.Стојановска (183) Крива Паланка 4 16 76 4 89 8 55 6 142 362
8 8 140 Изабела Ковачовска (140) Берово 4 8 123 8 55 16 34 7 132 344
9 9 194 Софија Хасану (194) Крушево 4 8 123 пвг 8 8 55 8 122 308
10 10 193 Фани Јованоска (193) Крушево 2 8 123 пвг 8         131
11 11 192 Васе Богоеска (192) Крушево 2 16 76 пвг 8         84
12 12 195 Емилија Марковска (195) Крушево 2 16 76 у 5         81
13 13 339 Сара Ризовска (339) Берово 2 у 11     8 55     66
14 14 148 Сара Чипевска (148) Берово 3 у 11 у 5 16 34     50
15 15 152 Евгенија Пармачка (152) Берово 2 у 11     16 34     45
16 15 149 Михаела Чипевска (149) Берово 2 у 11     16 34     45
17 17 182 Сара А.Стојановска (182) Крива Паланка 2 пвг 18     у 5     23
18 18 424 Дина Кучевиќ Колевска (424) Берово 2 у 11     у 5     16
19 18 337 Моника Стајковска (337) Берово 2 у 11     у 5     16
20 20 20 Камелија Стојческа (20) Младост 96 1     пвг 8         8
21 21 214 Матеја Смолиќ (214) Рисови 1     у 5         5

Резултати од Топ 8 жени 2022

Резултати од Државно првенство 2022 - поединечно жени.

Резултати од Државно првенство 2022 - двојки жани.

Резултати од Државно првенство 2022 - мешани двојки.

Резултати од Телеком Мастерс 1 сениорки 2022

Резултати од Телеком Мастерс 2 сениорки 2022