Преоден рок 08.23

Почитувани,
 
Преодниот рок за играчи е во периодот од 1 до 15 Август 2023.
Во тој период клубовите имаат обврска да ги пријават сите трансфери на играчи, регистрација на нови играчи, и пререгистрација на сите играчи.
Сертификат за странските играчи клубовите треба да достават пред почетокот на сезоната 2023/24.
Право на двојна регистрација имаат сите играчи до 21 година, и имаат право на настап во Супер и прва лига за сениори, и прва лига за сениорки. Еден ист играч нема право на настап за екипи од двете лиги за сениори.
Во прилог ви доставуваме 
ЛИСТА НА РЕГИСТРИРАНИ ИГРАЧИ  во која се внесени сите досега регистрирани играчи за клубовите.
АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА во која внесувате само ИД број на играчите, на соодветно место во табелата.
Клубовите имаат обврска во истиот период да пријават во кои лиги ќе се натпреваруваат во сениорска конкуренција.
За регистрација на нови играчи важат истите правила како и досега за испраќање потребни податоци.
Апликацијата за пререгистрација на играчи, трансфер на играчи и играчи со двојна регистрација да се испрати на двата е- маила: technical.secretary.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и registracionaThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., како нов е-маил со наслов ПРИЈАВА ЗА СЕЗОНА 2022/23 ППК (име на клубот)
Клубовите кои нема да испратат апликација за пријавување, и пријава за учество во лигите во предвидениот рок, ППФСМ ќе смета дека се откажале од учество во лига шампионатот.
 
ПРЕОДНИОТ РОК СЕ ПРОДОЛЖУВА ДО 31.08.2023
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај