Сениорки

РБ  МЕСТО  ID  Натпреварувач  Екипа  БР. ТУРНИРИ  Државно првенство  Телеком 1 Телеком 2 ТОП 12  Вкупно поени 
Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени
1 1 181 Ана Стојановска (181) Крива Паланка 2     1 233 4 89     322
2 2 187 Амелиа Уце (187) Крива Паланка 2     8 55 1 233     288
3 3 164 Билјана Младенова (164) Градба Промет 2     2 144 8 55     199
4 4 219 Ива Димитриевска (219) Рисови 2     4 89 4 89     178
5 5 165 Дијана Ристовска (165) Градба Промет 1         2 144     144
6 6 220 Бојана Михајловска (220) Рисови 2     8 55 8 55     110
7 7 166 Добринка Сотирова (166) Градба Промет 1     4 89         89
8 8 184 Деспина Ристовска (184) Крива Паланка 2     у 5 у 5     10
9 8 183 Сара С.Стојановска (183) Крива Паланка 2     у 5 у 5     10
10 8 182 Сара А.Стојановска (182) Крива Паланка 2     у 5 у 5     10
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај