Пионери

МЕСТО  Натпреварувач  Екипа  БР. ТУРНИРИ  Државно првенство на Македонија   Телеком 1   Телеком 2   ТОП 8    Вкупно поени 
Пласман Поени     Пласман   Поени     Пласман   Поени      Пласман  Поени    
1 Кенан Асанов Струмица 1                 1 233             233
2 Даниел Главевски Зхоу Пелистер 2         2 144     8 55             199
3 Лука Стојчев Шампион ФА 2         8 55     2 144             199
4 Александар Јакимовски Крива Паланка 2         4 89     4 89             178
5 Антонио Крстевски Крива Паланка 2         8 55     8 55             110
6 Борјан Цветковски Студент 2         8 55     8 55             110
7 Војдан Тодоров Дебар Мaало  2         8 55     16 34             89
8 Лука Дворник Рисови 2         16 34     8 55             89
9 Лука Серафимовски Струмица 2         0 0     4 89             89
10 Ален Василев Струмица 2         16 34     16 34             68
11 Иле Јовановски Крушево 2         16 34     16 34             68
12 Томе Милев Астраион 2         16 34     16 34             68
13 Адам Андоновски Крива Паланка 1         16 34                     34
14 Бошко Солевски Астраион 1         16 34                     34
15 Илија Лазаревски Астраион 2         0 0     16 34             34
16 Лука Огненовски  Младост 96 2         0 0     16 34             34
17 Петар Мицов Винспин 1                 16 34             34
18 Филип Атанасов  Астраион 2         0 0     16 34             34
19 Анте Василев Струмица 2         0 0     32 21             21
20 Антонио Аврамски Берово 1                 32 21             21
21 Антонио Стојановски Пелистер 1                 32 21             21
22 Борис Секулов  Струмица 2         0 0     32 21             21
23 Давид Богдановски  Младост 96 1                 32 21             21
24 Дејвид Костадиновски Берово 1                 32 21             21
25 Димитар Мијајлески Работнички 2         0 0     32 21             21
26 Иван Богатинов Шампион ФА 1                 32 21             21
27 Иван Танески  Младост 96 2         0 0     32 21             21
28 Лука Тодоровски  Пелистер 2         0 0     32 21             21
29 Марко Пирганоски Работнички 1                 32 21             21
30 Матеј Мајсторски Студент 1                 32 21             21
31 Наум Наумовски Младост 96 1                 32 21             21
32 Ненад Тиловски Телеком-НЕЦ 2         0 0     32 21             21
33 Стефан Симеонов Дебар Маало 1                 32 21             21
34 Филип Кангалов УГД 1                 32 21             21
35 Андреј Петрушев Берово 2         0 0     у 5             5
36 Давид Иванов Рисови 1                 у 5             5
37 Димитар Баџаков Астраион 1                 у 5             5
38 Ѓорѓи Цветанов  Астраион 2         0 0     у 5             5
39 Исмаил Мустафовски УГД 1                 у 5             5
40 Марко Стојаноски Работнички 1                 у 5             5
41 Мартин Нешковски Младост 96 1                 у 5             5
42 Никола Ѓурчевски Рисови 2         0 0     у 5             5
43 Славе Југовски  Астраион 2         0 0     у 5             5
44 Филип Милковски Рисови 1                 у 5             5
45 Антонио Вељановски  Пелистер 1         0 0                     0
46 Ѓорѓиј Секуловски Студент 1         0 0                     0
47 Марко Лозановски Пелистер 1         0 0                     0
48 Тоше Каровски Рисови 1         0 0                     0
49 Христијан Михајловски Крушево 1         0 0                     0
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај