Сезона 2023/24

 Место  ЕКИПА Казна  Вкупно   Победи   Порази   Добиени мечеви   Изгубени мечеви   Разлика   Бодови 
1 Младост   6 5 1 17 4 13 11
2 Берово 1   6 5 1 16 4 12 11
3 Рисови   6 5 1 15 7 8 11
4  Младост 96    6 3 3 12 11 1 9
5 Берово 2   6 2 4 7 12 -5 8
6 Крушево   6 1 5 4 16 -12 7
7 Пелагонија   6 0 6 1 18 -17 6
8     0 0 0 0 0 0 0

 

Женска Јуниорска Лига 

 

I КОЛО

 26.11.2023 

Берово 1 - Берово 2  3  :  0  VIII КОЛО Берово 2 - Берово 1   :  
Рисови - Младост   3  : Младост  - Рисови   :  
  - Младост 96   :   Младост 96 -     :  
Крушево - Пелагонија  3  : Пелагонија - Крушево   :  

II КОЛО

 26.11.2023 

Берово 2 - Пелагонија  3  :  0  IX КОЛО Пелагонија - Берово 2   :  
Младост 96 - Крушево  3  : Крушево - Младост 96   :  
Младост  -     :     - Младост    :  
Берово 1 - Рисови  3  :  0  Рисови - Берово 1   :  

III КОЛО

 26.11.2023 

Рисови - Берово 2  3  : X КОЛО Берово 2 - Рисови   :  
  - Берово 1   :   Берово 1 -     :  
Крушево - Младост   0 : Младост  - Крушево   :  
Пелагонија - Младост 96  0  : Младост 96 - Пелагонија   :  

IV КОЛО

02.12.2023

Берово 2 - Младост 96  1  :  3  XI КОЛО Младост 96 - Берово 2   :  
Младост  - Пелагонија  3  :  0  Пелагонија - Младост    :  
Берово 1 - Крушево  3  :  0 Крушево - Берово 1   :  
Рисови -      :      - Рисови   :  

V КОЛО

02.12.2023

  - Берово 2   :   XII КОЛО Берово 2 -      :  
Крушево - Рисови  0  :  3  Рисови - Крушево   :  
Пелагонија - Берово 1  0  : 3 Берово 1 - Пелагонија   :  
 Младост 96  - Младост   0  :  3  Младост  -  Младост 96    :  

VI КОЛО

03.12.2023

Берово 2 - Младост   0  :  XIII КОЛО  Младост  - Берово 2   :  
Берово 1 -  Младост 96   3  :  Младост 96  - Берово 1   :  
Рисови - Пелагонија  3  : Пелагонија - Рисови   :  
  - Крушево   :   Крушево -     :  

VII КОЛО

03.12.2023

Крушево - Берово 2 :  3 XIV КОЛО Берово 2 - Крушево   :  
Пелагонија -     :     - Пелагонија   :  
Младост 96 - Рисови  2 :  3 Рисови - Младост 96   :  
Младост  - Берово 1  3 : Берово 1 - Младост    :  
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај