МЕСТО Натпреварувач Екипа Одиграни турнири Државно првенство на Македонија   Телеком 1   Телеком 2   ТОП 8    Вкупно поени
        Пласман Поени     Пласман Поени     Пласман Поени     Пласман Поени      
1 Васе Богоевска  Крушево 1         1 233                     233
2 Ана Стојановска  Крива Паланка 1         2 144                     144
3 Сара Стојановска Крива Паланка 1         4 89                     89
4 Деспина Ристовска Крива Паланка 1         4 89                     89
5 Александра Томова  Астраион 1         8 55                     55
6 Софија Хасану  Крушево 1         8 55                     55
7 Фани Јовановска  Крушево 1         8 55                     55
8 Сара Стојановска Крива Паланка 1         8 55                     55
9 Ангела Атанасова Астраион 1         16 34                     34
10 Емилија Марковска Крушево 1         16 34                     34
11 Ќевија Стоилова  Астраион 1         16 34                     34
12 Верица Преметарова  Астраион 1         16 34                     34
13 Гордана Вангелова  Астраион 1         0 0                     0
14 Камелија Стојчевска  Младост 96 1         0 0                     0
15 Марија Котевска  Крушево 1         0 0                     0
16 Ива Саздовска  Рисови 1         0 0                     0
17 Елена Котевска Крушево 1         0 0                     0
18 Изабела Ковачовска  Берово 1         0 0                     0
19 Сара Илиевска  Берово 1         0 0                     0
20 Ивона Милчовска  Берово 0                                 0
21     0                                 0
22     0                                 0
23     0                                 0
24     0                                 0
25     0                                 0
26     0                                 0
27     0                                 0
28     0                                 0
29     0                                 0
30     0                                 0
31     0                                 0
32     0                                 0
33     0                                 0
34     0                                 0
35     0                                 0
36     0                                 0
37     0                                 0
38     0                                 0
39     0                                 0
40     0                                 0
41     0                                 0
42     0                                 0
43     0                                 0
44     0                                 0
45     0                                 0
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај