МЕСТО Натпреварувач Екипа Одиграни турнири Државно првенство на Македонија   Телеком 1   Телеком 2     ТОП 8     Вкупно поени
        Пласман Поени   Пласман Поени   Пласман Поени     Пласман Поени      
1 Ана Стојановска Крива Паланка 1       1 233                   233
2 Ива Димитриевска Рисови 1       2 144                   144
3 Ана Марија Димитрова Рисови 1       4 89                   89
4 Бојана Михајловска Рисови 1       4 89                   89
5 Анета Станковска Крива Паланка 1       8 55                   55
6 Васе Богоеска Крушево 1       8 55                   55
7 Мила Штркова Шампион-ФА 1       8 55                   55
8 Сара Саше Стојановска Крива Паланка 1       8 55                   55
9 Деспина Ристовска Крива Паланка 1       пвг 8                   8
10 Јелена Јокиќ Рисови 1       пвг 8                   8
11 Сара Ангел Стојановска Крива Паланка 1       пвг 8                   8
12 Софија Хасану Крушево 1       пвг 8                   8
13 Е. Марковска   1       у 5                   5
14 Камелија Стојческа Крушево 1       у 5                   5
15 М. Котеска Крушево 1       у 5                   5
16 Фани Јованоска Крушево 1       у 5                   5
17     0                             0
18     0                             0
19     0                             0
20     0                             0
21     0                             0
22     0                             0
23     0                             0
24     0                             0
25     0                             0
26     0                             0
27     0                             0
28     0                             0
29     0                             0
30     0                             0
31     0                             0
32     0                             0
33     0                             0
34     0                             0
35     0                             0
36     0                             0
37     0                             0
38     0                             0
39     0                             0
40     0                             0
41     0                             0
42     0                             0
43     0                             0
44     0                             0
45     0                             0
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај