Сениори П21

 РБ   Место  ID Натпреварувач Екипа БР. ТУРНИРИ Државно првенство на Македонија 2023     Топ 8 2023 Вкупно поени
            Пласман Поени  Пласман   Поени   Пласман   Поени   Пласман   Поени   
1 1 73 Лука Стојчев (73) Младост  2 1 375         4 162 537
2 2 190 Нико Доага (190) Младост 2 4 199         1 325 524
3 3 178 Александар Јакимовски (178) Крива Паланка 2 2 293         3 186 479
4 4 108 Даниел Главевски Зхоу  (108) Пелагонија 2 8 123         2 238 361
5 5 130 Борис Секулов (130) Астраион 2 4 199         6 142 341
6 6 47 Андреј Стојановски (47) 10 60 АС Ѓорче Петров 2 8 123         5 152 275
7 7 144 Антонио Аврамски (144) Берово 2 8 123         7 132 255
8 8 500 Марко Китановски (500) Пелагонија 2 16 76         8 122 198
9 9 188 Teодор Волкановски (188) Прилеп 1 8 123             123
10 10 203 Андреј Васевски (203) Куманово 1 16 76             76
11 10 347 Кристијан Каламадевски (347) Берово 1 16 76             76
12 10 499 Дарко Китановски (499) Пелагонија 1 16 76             76
13 10 299 Филип Ангела (299) Пелагонија 1 16 76             76
14 10 177 Антонио Крстевски (177) Крива Паланка 1 16 76             76
15 10 538 Јаков Јакимовски (538) Куманово 1 16 76             76
16 10 261 Антонио Вељановски (261) Пелагонија 1 16 76             76
17 17 472 Јован Пармачки (472) Берово 1 пвг 18             18
18 17 501 Стефан Белџигеровски (501) Пелагонија 1 пвг 18             18
19 17 443 Јаков Кузмановски (443) Куманово 1 пвг 18             18
20 20 15 Лука Огненоски (15) Младост 96 1 у 11             11
21 20 612 Огнен Илиески (612) Младост 96 1 у 11             11
22 20 384 Трајче Маркоски (384) Младост 96 1 у 11             11
23 20 433 Мартин Ристески (433) Младост 96 1 у 11             11
24 20 440 Андреј Бејковски (440) Пелагонија 1 у 11             11
25 20  420  Кристијан Митев (420) Пелагонија 1 у 11             11


Резултати од Државно првенство У21 мажи 20233

Резултати од Државно првенство У21 мажи двојки 2023

Резултати од Државно првенство У21 микс 2023

Резултати од Топ 8 У21 2023 машки

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај