Прва Лига – Сениорки

ПРВА ЛИГА – СЕНИОРКИ

                                                                        ТАБЕЛА  ПРВА  ЛИГА - СЕНИОРКИ   
 Место  ЕКИПА  Вкупно   Победи   Порази   Добиени мечеви   Изгубени мечеви   Разлика   Бодови 
1  Крива Паланка 10 9 1 38 13 25 19
2  Рисови 9 6 3 28 20 8 15
3  Градба Промет 8 6 2 28 12 16 14
4  Крушево 8 3 5 17 21 -14 10
5  Зегин Берово 7 1 6 9 26 -17 8
6  Астраион Мега Спин  8 0 8 4 32 -28 8
7  Струмица              

*** -службено добиен натпревар

СТРУМИЦА ЈА НАПУШТИ ЛИГАТА

 

 I КОЛО  Градба Промет -  Струмица     :      VIII КОЛО  Струмица -  Градба Промет     :    
 Крива Паланка -  Зегин Берово   4 :   1  Зегин Берово -  Крива Паланка  0 :  4
 Рисови -  Астраион Мега Спин    4  :   1   Астраион Мега Спин  -  Рисови   :  
 слободен -  Крушево   :    Крушево -  слободен   :  
 II КОЛО  Струмица -  Крушево   0   :   4    IX КОЛО  Крушево -  Струмица   :  
 Астраион Мега Спин  -  слободен   :    слободен -  Астраион Мега Спин    :  
 Зегин Берово -  Рисови   1 :   4  Рисови -  Зегин Берово  4 :  2
 Градба Промет -  Крива Паланка   2 :   4   Крива Паланка -  Градба Промет  4 :  2
 III КОЛО  Крива Паланка -  Струмица   4 :  0   X КОЛО  Струмица -  Крива Паланка   :  
 Рисови -  Градба Промет   1 :   4  Градба Промет -  Рисови  4 :  2
 слободен -  Зегин Берово   :    Зегин Берово -  слободен   :  
 Крушево -  Астраион Мега Спин   4 :   0  Астраион Мега Спин -  Крушево  0 :  4
 IV КОЛО  Струмица -  Астраион Мега Спин   0 :   4  XI КОЛО  Астраион Мега Спин -  Струмица   :  
 Зегин Берово -  Крушево   1 :   4  Крушево -  Зегин Берово   :  
 Градба Промет -  слободен   :    слободен -  Градба Промет   :  
 Крива Паланка -  Рисови   4 :   1  Рисови -  Крива Паланка   4 :   2
 V КОЛО  Рисови -  Струмица   4 :   0  XII КОЛО  Струмица -  Рисови   :  
 слободен -  Крива Паланка   :    Крива Паланка -  слободен   :  
 Крушево -  Градба Промет   1 :   4  Градба Промет -  Крушево   :  
 Астраион Мега Спин -  Зегин Берово   2 :   4  Зегин Берово -  Астраион Мега Спин   :  
 VI КОЛО  Струмица -  Зегин Берово   0 :   4  XIII КОЛО  Зегин Берово -  Струмица   :  
 Градба Промет -  Астраион Мега Спин   4 :   0  Астраион Мега Спин -  Градба Промет   0 :   4
 Крива Паланка*** -  Крушево   4 :   0  Крушево -  Крива Паланка   2 :   4
 Рисови -  слободен   :    слободен -  Рисови   :  
 VII КОЛО  слободен -  Струмица   :    XIV КОЛО  Струмица -  слободен   :  
 Крушево -  Рисови   1 :   4   Рисови -  Крушево   4  :   1 
 Астраион Мега Спин -  Крива Паланка   1 :   4   Крива Паланка -  Астраион Мега Спин   4 :   0
 Зегин Берово -  Градба Промет   0 :   4  Градба Промет -  Зегин Берово   :  
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај