Организација

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Горан Тиловски
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ

Златко Рикалоски (член на УО)
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
УПРАВЕН ОДБОР
  • Славко Пројковски
  • Дени Ѓорчевски
  • Ѓоко Велковски
  • Никола Несторовски
  • Драган Димитров
  • Стево Стојчев
  • Билјана Младенова

НАДЗОРЕН ОДБОР

  • Зоран Филиповски - ПРЕТСЕДАТЕЛ
  • Верица Целески
  • Драги Јорданов
 
КОМЕСАР
Сотир Габелоски
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
072 264 157
 
ТЕХНИЧКА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ
МАРКЕТИНГ
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

КОМИСИИ

1.Стручна комисија

-Никола Вучковиќ-Претседател

-Филип Младеновски

-Ѓоко Јочкоски

2.Судиска комисија

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

-Роберт Михајловски - претседател

-Ангелина Иванова

-Виолета Апостолоска

3.Регистрациона комисија

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

-Марјан Матраковски-Претседател

-Марјанчо Митевски

-Иван Атанасов

4.Здравствена комисија

-Марија Костоска-претседател

-Петар Митков 

-Александар Нолевски

5.Натпреварувачка комисија

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

-Јорданчо Миневски-Претседател

-Борче Талевски

-Јован Тодоров

6.Техничка поддршка

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

-Ангелина Иванова-претседател

-Алек Наумовски

-Филип Младеновски

-Рубинчо Ристески

7.Комисија за маркетинг и односи со јавност

-Надица Вчкова - претседател

-Ана Цветковска

-Боби Николов

8.Дисциплинска комисија

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

-Давор Матракоски - претседател

-Зоран Димитриевски

-Стефчо Ристовски

9.Комисија за ветерани

-Миле Петрески-претседател

-Драган Шкоф

-Мирослав Симиќ

10,Комисија за Развој

-Јован Ковачовски-Претседател

-Томе Петков

-Мики Трендафиловски


 
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај