Јуниори

РБ Место ID Натпреварувач Екипа БР. ТУР Државно првенство на Македонија 2023 Телеком 1 2024 Телеком 2 2024 ТОП 8 2023 Вкупно поени
            Пласман Поени  Пласман   Поени   Пласман   Поени   Пласман   Поени   
1 1 73 Лука Стојчев (73) Младост  4 4 199 2 144 1 233 2 238 814
2 2 190 Нико Доага (190) Младост 4 1 375 4 89 2 144 5 152 760
3 3 178 Александар Јакимовски (178) Крива Паланка 4 8 123 1 233 8 55 1 325 736
4 4 130 Борис Секулов (130) Астраион 4 4 199 4 89 4 89 4 162 539
5 5  108  Даниел Главевски Зхоу  (108) Пелагонија 2 2 293         3 186 479
6 6 299 Филип Ангела (299) Пелагонија 4 8 123 8 55 16 34 7 132 344
7 7 203 Андреј Васевски (203) Куманово 3 8 123     8 55 6 142 320
8 8 404 Љупчо Треновски (404) Берово 3 8 123 16 34     8 122 279
9 9 47 Андреј Стојановски (47) 10 60 АС Ѓорче Петров 3 16 76 8 55 4 89     220
10 10 499 Дарко Китановски (499) Пелагонија 3 16 76 8 55 8 55     186
11 11 347 Кристијан Каламадевски (347) Берово 3 16 76 16 34 8 55     165
12 11 144 Антонио Аврамски (144) Берово 3 16 76 8 55 16 34     165
13 13 15 Лука Огненоски (15) Младост 96 2 16 76 16 34         110
14 14 261 Антонио Вељановски (261) Пелагонија 2 16 76     у 5     81
15 15 131 Томе Милев (131) Астраион 1 16 76             76
16 15 364 Петар Мукаетов (364) Кавадарци 1 16 76             76
17 17 287 Давид Јоноски (287) Младост 96 1     16 34         34
18 18 500 Марко Китановски (500) Пелагонија 3 у 11 пвг 8 у 5     24
19 19 420 Кристијан Митев (420) Пелагонија 2 у 11 пвг 8         19
20 19 440 Андреј Бејковски (440) Пелагонија 2 у 11 пвг 8         19
21 21 501 Стефан Белџигеровски (501) Пелагонија 1 пвг 18             18
22 22 448 Вања Спасиќ (448) Дебар Маало 2     пвг 8 у 5     13
23 23 129 Ненад Тиловски (129) Телеком НЕЦ 2 1 у 11             11
24 23 138 Славе Југовски (138) Астраион 1 у 11             11
25 23 570 Марио Мирчовски (570) Берово 1 у 11             11
26 26 361 Петар Јуришиќ (361) Дебар Маало 2     у 5 у 5     10
27 26 536 Дамјан Петровиќ (536) Дебар Маало 2     у 5 у 5     10
28 28 433 Мартин Ристески (433) Младост 96 1     пвг 8         8
29 28 538 Јаков Јакимовски (538) Куманово 1         пвг 8     8
30 28 443 Јаков Кузмановски (443) Куманово 1         пвг 8     8
31 31 384 Трајче Маркоски (384) Младост 96 1     у 5         5
32 31 533 Дарис Мемиќ (533) Патриоти 1     у 5         5
33 31 612 Огнен Илиески (612) Младост 96 1     у 5         5
34 31 619 Петар Ристески (619) Младост 96 1     у 5         5

Целосни резултати Телеком Мастерс 1 У19 мажи 2024.

Целосни резултати Телеком Мастерс 2 У19 мажи 2024.

Целосни резултати од Државното Првенство 2024 - поединечно У19.

Целосни резултати од Државното Првенство 2024 - двојки У19.

Целосни резултати од Државното Првенство 2024 - мешани двојки У19.

Целосни резултати од Топ 8 У19 мажи 2024

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај