Сезона 2023/24

МАЖИ ЈУНИОРИ 

 

 Место  ЕКИПА  Казна   Вкупно   Победи   Порази   Добиени мечеви   Изгубени мечеви   Разлика   Бодови 
1 Астраион   3 3 0 9 0 9 6
2 Младост   3 3 0 9 2 7 6
3 Куманово   2 2 0 6 0 6 4
4 Пелагонија 1   2 1 1 5 3 2 3
5 Дебар Маало   2 0 2 0 6 -6 2
5 Младост 96   2 0 2 0 6 -6 2
5 Пелагонија 2   2 0 2 0 6 -6 2
8  10 60 АС  Ѓорче Петров  2 2 0 2 0 6 -6 0
9 Берово   0 0 0 0 0 0 0

 

Распоред

I КОЛО

 26.11.2023 

Пелагонија 1 - Пелагонија 2  3  :  0  X КОЛО Пелагонија 2 - Пелагонија 1   :  
Младост - Младост 96 :  0  Младост 96 - Младост   :  
0 -  10 60 АС  Ѓорче Петров    :    10 60 АС  Ѓорче Петров  - 0   :  
Астраион - Дебар Маало  3  :  0  Дебар Маало - Астраион   :  
Куманово - Берово   :   Берово - Куманово   :  

II КОЛО

26.11.2023

Пелагонија 2 - Берово   :   XI КОЛО Берово - Пелагонија 2   :  
Дебар Маало - Куманово  0  :  3  Куманово - Дебар Маало   :  
 10 60 АС  Ѓорче Петров  - Астраион  0  :  3  Астраион -  10 60 АС  Ѓорче Петров    :  
Младост 96 - 0   :   0 - Младост 96   :  
Пелагонија 1 - Младост  2 :  3  Младост - Пелагонија 1   :  

III КОЛО

26.11.2023

Младост - Пелагонија 2  3  :  0  XII КОЛО Пелагонија 2 - Младост   :  
0 - Пелагонија 1   :   Пелагонија 1 - 0   :  
Астраион - Младост 96  3  :  0  Младост 96 - Астраион   :  
Куманово - 10 60 АС  Ѓорче Петров  3  :  0  10 60 АС  Ѓорче Петров - Куманово   :  
Берово - Дебар Маало   :   Дебар Маало - Берово   :  

IV КОЛО

02.12.2023

Пелагонија 2 - Дебар Маало   :   XIII КОЛО Дебар Маало - Пелагонија 2   :  
10 60 АС  Ѓорче Петров - Берово   :   Берово - 10 60 АС  Ѓорче Петров   :  
Младост 96 - Куманово   :   Куманово - Младост 96   :  
Пелагонија 1 - Астраион   :   Астраион - Пелагонија 1   :  
Младост - 0   :   0 - Младост   :  

V КОЛО

02.12.2023

0 - Пелагонија 2   :   XIV КОЛО Пелагонија 2 - 0   :  
Астраион - Младост   :   Младост - Астраион   :  
Куманово - Пелагонија 1   :   Пелагонија 1 - Куманово   :  
Берово - Младост 96   :   Младост 96 - Берово   :  
Дебар Маало - 10 60 АС  Ѓорче Петров   :   10 60 АС  Ѓорче Петров - Дебар Маало   :  

VI КОЛО

02.12.2023

Пелагонија 2 - 10 60 АС  Ѓорче Петров   :   XV КОЛО 10 60 АС  Ѓорче Петров - Пелагонија 2   :  
Младост 96 - Дебар Маало   :   Дебар Маало - Младост 96   :  
Пелагонија 1 - Берово   :   Берово - Пелагонија 1   :  
Младост - Куманово   :   Куманово - Младост   :  
0 - Астраион   :   Астраион - 0   :  

VII КОЛО

03.12.2023

Астраион - Пелагонија 2   :   XVI КОЛО Пелагонија 2 - Астраион   :  
Куманово - 0   :   0 - Куманово   :  
Берово - Младост   :   Младост - Берово   :  
Дебар Маало - Пелагонија 1   :   Пелагонија 1 - Дебар Маало   :  
10 60 АС  Ѓорче Петров - Младост 96   :   Младост 96 - 10 60 АС  Ѓорче Петров   :  

VIII КОЛО

03.12.2023

Пелагонија 2 - Младост 96   :   XVII КОЛО Младост 96 - Пелагонија 2   :  
Пелагонија 1 - 10 60 АС  Ѓорче Петров   :   10 60 АС  Ѓорче Петров - Пелагонија 1   :  
Младост - Дебар Маало   :   Дебар Маало - Младост   :  
0 - Берово   :   Берово - 0   :  
Астраион - Куманово   :   Куманово - Астраион   :  

IX КОЛО

03.12.2023

Куманово - Пелагонија 2   :    XVIII КОЛО  Пелагонија 2 - Куманово   :  
Берово - Астраион   :   Астраион - Берово   :  
Дебар Маало - 0   :   0 - Дебар Маало   :  
10 60 АС  Ѓорче Петров - Младост   :   Младост - 10 60 АС  Ѓорче Петров   :  
Младост 96 - Пелагонија 1   :   Пелагонија 1 - Младост 96   :  
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај