Сезона 2023/24

СУПЕР ЛИГА – СЕНИОРИ

 

Место ЕКИПА Казна  Вкупно   Победи   Порази   Добиени мечеви   Изгубени мечеви   Разлика   Бодови 
1 Крива Паланка   18 18 0 72 21 51 36
2 Младост 96   18 15 3 67 36 31 33
3 Младост   18 13 5 56 35 21 31
4 Телеком Нец 2   18 12 6 57 46 11 30
5 Шампион Фа   18 10 8 53 47 6 28
6 Пелагонија   18 9 9 49 51 -2 27
7 Вардар   18 5 13 39 59 -20 23
8 Берово   18 5 13 50 65 -15 23
9 Работнички   18 2 16 32 69 -37 20
10  Крива Паланка 2007    18 1 17 25 71 -46 19

 

РАСПОРЕД

 

I КОЛО

 15.10.2023 

Вардар - Берово  4  :  2 

X КОЛО

10.03.2024

Берово - Вардар :
Крива Паланка 2007 - Работнички  3  :  4  Работнички - Крива Паланка 2007 3 :
Младост - Пелагонија  1  : 4 Пелагонија - Младост  2 :  4
Младост 96 - Телеком Нец 2  4  :  0  Телеком Нец 2 - Младост 96  2 :  4
Шампион Фа - Крива Паланка  1  :  4  Крива Паланка - Шампион Фа 4 :  0

II КОЛО

22.10.2023

Берово - Крива Паланка  1  :  4 

XI КОЛО

31.03.2024

Крива Паланка - Берово  4  :  2 
Телеком Нец 2 - Шампион Фа  3  :  4  Шампион Фа - Телеком Нец 2  3  :  4 
Пелагонија - Младост 96  1  :  4  Младост 96 - Пелагонија  4  :  3 
Работнички - Младост  0  :  4  Младост - Работнички  4  :  0 
Вардар - Крива Паланка 2007  4  :  1  Крива Паланка 2007 - Вардар  1  :  4

III КОЛО

22.10.2023

Крива Паланка 2007 - Берово  2  :  4 

XII КОЛО

31.10.2024

Берово - Крива Паланка 2007  4  :  3
Младост - Вардар  4  :  0  Вардар - Младост  0  :  4 
Младост 96 - Работнички  4  :  3  Работнички - Младост 96  0  :  4 
Шампион Фа - Пелагонија  4  :  0  Пелагонија - Шампион Фа  4  :  0 
Крива Паланка - Телеком Нец 2  4  :  1  Телеком Нец 2 - Крива Паланка  0  :  4 

IV КОЛО

28.10.2023

Берово - Телеком Нец 2  3  :  4 

XIII КОЛО

14.04.2024

Телеком Нец 2 - Берово  4  :  2 
Пелагонија - Крива Паланка  0 : Крива Паланка - Пелагонија  4  :  1 
Работнички - Шампион Фа  2 : Шампион Фа - Работнички  4  :  1 
Вардар - Младост 96  1 : Младост 96 - Вардар  4  :  1 
Крива Паланка 2007 - Младост : Младост - Крива Паланка 2007  4  :  0 

V КОЛО

28.10.2023

Младост - Берово  4  :  2 

XIV КОЛО

14.04.2024

Берово - Младост  2  :  4 
Младост 96 - Крива Паланка 2007  4  : Крива Паланка 2007 - Младост 96  0  :  4 
Шампион Фа - Вардар  4  : Вардар - Шампион Фа  2  :  4 
Крива Паланка - Работнички  4  : Работнички - Крива Паланка  1  :  4 
Телеком Нец 2 - Пелагонија  4  : Пелагонија - Телеком Нец 2  3  :  4 

VI КОЛО

29.10.2023

Берово - Пелагонија  4  :  2 

XV КОЛО

 11.05.2024 

Пелагонија - Берово  4  :  2 
Работнички - Телеком Нец 2  2  :  4  Телеком Нец 2 - Работнички  4  :  1 
Вардар - Крива Паланка  3  :  4  Крива Паланка - Вардар  4  :  1 
Крива Паланка 2007 - Шампион Фа  1  :  4  Шампион Фа - Крива Паланка 2007  4  :  0 
Младост - Младост 96  1  :  4  Младост 96 - Младост  2  :  4 

VII КОЛО

29.10.2023

Младост 96 - Берово  4  :

XVI КОЛО

11.05.2024

Берово - Младост 96  3  :  4 
Шампион Фа - Младост  1  :  4  Младост - Шампион Фа  4  :  2 
Крива Паланка - Крива Паланка 2007  4  :  0  Крива Паланка 2007 - Крива Паланка  2  :  4 
Телеком Нец 2 - Вардар  4  :  1  Вардар - Телеком Нец 2  2  :  4 
Пелагонија - Работнички  4  :  3  Работнички - Пелагонија  1  :  4 

VIII КОЛО

12.11.2023

Берово - Работнички  4 :  3

XVII КОЛО

12.05.2024

Работнички - Берово  3  :  4
Вардар - Пелагонија  2 : Пелагонија - Вардар  4  :  3
 Крива Паланка 2007  - Телеком Нец 2  1 : Телеком Нец 2 -  Крива Паланка 2007   4  :  3
Младост - Крива Паланка  1  :  4 Крива Паланка - Младост  4  :  1 
Младост 96 - Шампион Фа  4  : Шампион Фа - Младост 96  3  :  4 

IX КОЛО

12.11.2023

Шампион Фа - Берово  4  :

XVIII КОЛО

12.05.2024

Берово - Шампион Фа  3  :
Крива Паланка - Младост 96 : Младост 96 - Крива Паланка  3  :  4 
Телеком Нец 2 - Младост : Младост - Телеком Нец 2  4  :  3 
Пелагонија -  Крива Паланка 2007   4  :  Крива Паланка 2007  - Пелагонија  1  :  4 
Работнички - Вардар  0  :  4  Вардар - Работнички  2  :  4 

 

Натпревари изиграни со играч У21

     I   II   III   IV   V   VI   VII   VIII   IX   X   XI   XII   XIII   XIV   XV   XVI   XVII   XVIII  ВКУПНО
1 Вардар    x   x   x  x      x  x  x    x  x 14
2   Крива Паланка 2007    x   x   x   x                 10
3 Младост  x   x   x  x  x  x  x  x  x 18
4 Младост 96      x           x  x  x  x   11
5 Шампион Фа  x      x  x  x        x  x  x  x  x 13
6 Крива Паланка  x  x  x   x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x 18
7 Телеком Нец 2        x  x  x  x        x    x  x 11
8 Пелагонија  x  x   x   x  x  x  x  x  x 18
9 Работнички    x  x   x      x  x  x  x    x 14
 10  Берово 1  x  x  x   x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x 18

 

 Натпревари изиграни со странски играч

 

     I   II   III   IV   V   VI   VII   VIII   IX   X   XI   XII   XIII   XIV   XV   XVI   XVII   XVIII  ВКУПНО
1 Вардар                                      
2  Крива Паланка 2007                                       
3  Младост                                      
4 Младост 96  x      x  x  o  x  x  o 10 + 6
5 Шампион Фа                                      
6 Крива Паланка  x   x  x  x      x  x  x  x  x  x  x  16
7 Телеком Нец 2  x   x  x  x  x  x  x   x  x 18
8 Пелагонија  x           x  x    x  x  x   x  x  13
9 Работнички                                      
 10  Берово  x  x  x  x  x  x  x    x  x  x   x  x  17

Записници:

Прво коло: Вардар - Берово 1, Крива Паланка 2007 - Работнички, Младост - Пелагонија, Младост 96 - Телеком Нец 2, Шампион Фа - Крива Паланка
Второ коло: Берово - Крива Паланка, Телеком Нец 2 - Шампион Фа, Пелагонија - Младост 96, Работнички - Младост, Вардар - Крива Паланка 2007 
Трето коло:  Крива Паланка 2007 - Берово, Младост - Вардар, Младост 96 - Работнички, Шампион Фа - Пелагонија, Крива Паланка - Телеком Нец 2
Четврто коло: Берово - Телеком Нец 2, Пелагонија - Крива Паланка, Работнички - Шампион Фа, Вардар - Младост 96, Крива Паланка 2007 - Младост
Петто коло: Младост - Берово, Младост 96 - Крива Паланка 2007, Шампион Фа - Вардар, Крива Паланка - Работнички, Телеком Нец 2 - Пелагонија
Шесто коло: Берово - Пелагонија, Работнички - Телеком Нец 2, Вардар - Крива Паланка, Крива Паланка 2007 - Шампион Фа, Младост - Младост 96
Седмо коло: Младост 96 - Берово, Шампион Фа - Младост, Крива Паланка - Крива Паланка 2007, Телеком Нец 2 - Вардар, Пелагонија - Работнички 
Осмо коло:Берово - Работнички, Вардар - Пелагонија, Крива Паланка 2007 - Телеком Нец 2, Младост - Крива Паланка, Младост 96 - Шампион Фа
Девето коло: Шампион Фа - Берово, Крива Паланка - Младост 96, Телеком Нец 2 - Младост, Пелагонија - Крива Паланка 2007, Работнички - Вардар

Десето коло: Берово - Вардар, Работнички - Крива Паланка 2007, Пелагонија - Младост, Телеком Нец 2 - Младост 96, Крива Паланка - Шампион Фа
Единаесето коло: Крива Паланка - Берово, Шампион Фа - Телеком Нец 2Младост 96 - ПелагонијаМладост - Работнички, Крива Паланка 2007 - Вардар
Дванаесто коло: Берово - Крива Паланка 2007, Вардар - Младост, Работнички - Младост 96, Пелагонија - Шампион Фа, Телеком Нец 2 - Крива Паланка
Тринаесето коло: Телеком Нец 2 - Берово, Крива Паланка - Пелагонија, Шампион Фа - Работнички, Младост 96 - Вардар, Младост - Крива Паланка 2007
Четиринаесто коло: Берово - Младост, Крива Паланка 2007 - Младост 96, Вардар - Шампион Фа, Работнички - Крива Паланка, Пелагонија - Телеком Нец 2
П
етнаесто коло: Пелагонија - БеровоТелеком Нец 2 - Работнички, Крива Паланка - Вардар, Шампион Фа - Крива Паланка 2007, Младост 96 - Младост
Шеснаесто коло: Берово - Младост 96, Младост - Шампион Фа, Крива Паланка 2007 - Крива Паланка, Вардар - Телеком Нец 2, Работнички - Пелагонија
Седумнаесто коло:Работнички - Берово, Пелагонија - Вардар, Телеком Нец 2 - Крива Паланка 2007, Крива Паланка - Младост, Шампион Фа - Младост 96
Осумнаесто коло:Берово - Шампион Фа, Младост 96 - Крива Паланка, Младост - Телеком Нец 2, Крива Паланка 2007 - Пелагонија, Вардар - Работнички

Бараж за влез/остаток во Супер лига:

Рисови - Берово

Вардар - Борец Тим    4 : 2

Плеј оф натпревари

Полуфинале 1:

Младост 96 - Младост    4 : 0

Младост - Младост 96   0 : 4

Полуфинале 2:

Телеком Нец 2 - Крива Паланка    2 : 4

Финале: 

 Младост 96 - Крива Паланка  2  :  4

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај