МЕСТО Натпреварувач Екипа Одиграни турнири Државно првенство на Македонија   Телеком 1   Телеком 2   ТОП 8    Вкупно поени
        Пласман Поени     Пласман Поени     Пласман Поени     Пласман Поени      
                                         

 

МЕСТО Натпреварувач Екипа Одиграни турнири Државно првенство на Македонија     Телеком 1     Телеком 2     ТОП 8     Вкупно поени
        Пласман Поени     Пласман Поени     Пласман Поени     Пласман Поени      
1 Ива Димитриевска Рисови 2         1 233     1 233             466
2 Ана Стојановска Крива Паланка 2         2 144     4 89             233
3 Бојана Михајловска Рисови 2         4 89     2 144             233
4 Мила Штркова Шампион-ФА 2         4 89     4 89             178
5 Фани Јовановска  Крушево 2         8 55     8 55             110
6 Васе Богоевска Крушево 2         8 55     8 55             110
7 Благица Ристеска Крушево 2         8 55     пвг 8             63
8 Софија Хасану Крушево 2         8 55     у 5             60
9 Сара С. Стојановска(СК) Крива Паланка 2         у 5     8 55             60
10 Сара А. Стојановска Крива Паланка 2         у 5     8 55             60
11 Деспина Ристовска Крива Паланка 2         у 5     16 34             39
12 Гордана Вангелова Астраион Мегаспин 1                 16 34             34
13 Ивана Иванова Астраион Мегаспин 1                 16 34             34
14 Изабела Ковачовска Берово 1                 16 34             34
15 Емилија Марковска Крушево 1                 пвг 8             8
16 Камелија Стојческа  Крушево 1         у 5                     5
17 Сара Чипевска Берово 1                 у 5             5
18 Александра Томова Астраион Мегаспин 1                 у 5             5
19 Ангела Атанасова Астраион Мегаспин 1                 у 5             5
20 Кевија Стоилова Астраион Мегаспин 1                 у 5             5
21 Верица Прематарова Астраион Мегаспин 1                 у 5             5
22     0                                 0
23     0                                 0
24     0                                 0
25     0                                 0
26     0                                 0
27     0                                 0
28     0                                 0
29     0                                 0
30     0                                 0
31     0                                 0
32     0                                 0
33     0                                 0
34     0                                 0
35     0                                 0
36     0                                 0
37     0                                 0
38     0                                 0
39     0                                 0
40     0                                 0
41     0                                 0
42     0                                 0
43     0                                 0
44     0                                 0
45     0                                 0
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај