Сениори

РБ  Место  ID  Натпреварувач  Екипа  БР. ТУРНИРИ  Државно првенство  Телеком 1 Телеком 2 ТОП 8 Вкупно поени 
Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени
1 1 10 Кристијан Станојковски (10) Младост 96 2 1 375         1 325 700
2 2 33 Ѓоко Јочкоски  (33) Младост  2 2 293         4 162 455
3 3 213 Сашо Смолиќ (213) Рисови 2 8 123         2 238 361
4 4 72 Дамјан Стојчев (72) Шампион ФА 2 4 199         5 152 351
5 5 12 Петар Костовски (12) Младост 96 2 4 199         6 142 341
6 6 70 Филип Младеновски (70) Шампион ФА 2 8 123         3 186 309
7 7 37 Христијан Јованов (37) Рисови 2 8 123         7 132 255
8 8 126 Димитрие Жоговски (126) Телеком НЕЦ 2 1 8 123             123
9 9 5 Теодор Кировски  (5) Младост 1 16 76             76
10 9 71 Александар Кралев (71) Шампион ФА 1 16 76             76
11 9 188 Teодор Волкановски (188) Крушево 1 16 76             76
12 9 36 Васко Манасијески (36) Работнички 1 16 76             76
13 9 121 Пеце Јованоски (121) Струга 1 16 76             76
14 9 69 Сашко Богатинов (69) Шампион ФА 1 16 76             76
15 9 95 Мартин Стаменковски (95) Крива Паланка 2007 1 16 76             76
16 9 49 Венко Стојанов (49) Радовиш 1 16 76             76
17 17 106 Александар Нолевски (106) Мултитекс 1 32 47             47
18 17 77 Вили Ангелов (77) Борец ТИМ 1 32 47             47
19 17 52 Марјан Крстев (52) Радовиш 1 32 47             47
20 17 3 Алeксандар Марковиќ (3) Вардар 1 32 47             47
21 17 11 Александар Рикалоски (11) Младост 96 1 32 47             47
22 17 62 Игор Саздов (62) Берово 1 32 47             47
23 17 127 Сашо Љамов (127) Телеком НЕЦ  1 32 47             47
24 17 74 Зоран Димитријевски (74) Шампион ФА 1 32 47             47
25 17 58 Роберт Михајловски (58) Телеком НЕЦ 2 1 32 47             47
26 17 8 Маријан Павиќ (8) Струга 1 32 47             47
27 17 96 Филип Koстадиновски  (96) Крива Паланка 2007 1 32 47             47
28 17 80 Ангел Симовски (80) Борец ТИМ 1 32 47             47
29 17 365 Ѓорѓе Бораниев (365) Радовиш 1 32 47             47
30 17 56 Димче Ташковски (56) Студент 1 32 47             47
31 17 35 Сашо Стојановски (35) Работнички 1 32 47             47
32 17 253 Борче Талевски (253) Евро Спин 1 32 47             47
33 33 100 Мики Петковски (100) Крива Паланка 2007 1 пвг 18             18
34 33 237 Александар Арсов (237) Студент 1 пвг 18             18
35 33 79 Војо Младеновиќ (79) Борец ТИМ 1 пвг 18             18
36 33 336 Ивица Кондев (336) Топспин Плус 1 пвг 18             18
37 33 277 Иво Мартиноски  (277) Студент 2 1 пвг 18             18
38 33 278 Славчо Спасеноски  (278) Студент 2 1 пвг 18             18
39 33 54 Слободан Грковски (54) Телеком НЕЦ 1 пвг 18             18
40 33 85 Боро Варошлија (85) Дебар Маало 1 пвг 18             18
41 33 131 Томе Милев (131) Астраион 1 пвг 18             18
42 33 267 Алтај Дурмиш  (267) Шуто Оризари 2 1 пвг 18             18
43 33 190 Нико Доага (190) Крушево 1 пвг 18             18
44 33 73 Лука Стојчев (73) Шампион ФА 1 пвг 18             18
45 33 400 Добри Думевски (400) Евро Спин 1 пвг 18             18
46 33 78 Ване Трајковски (78) Борец ТИМ 1 пвг 18             18
47 33 172 Филип Арсовски (172) Кратово 1 пвг 18             18
48 33 254 Кирил Тасевски (254) Евро Спин 1 пвг 18             18
49 49 310 Вецко Соколовски (310) Крушево 1 у 11             11
50 49 255 Тоде Ристов (255) Евро Спин 1 у 11             11
51 49 206 Лука Дворник (206) Рисови 1 у 11             11
52 49 108 Даниел Главевски Зхоу  (108) Мултитекс 1 у 11             11
53 49 200 Игор Маневски (200) Куманово 1 у 11             11
54 49 83 Јован Тодоров (83) Дебар Маало 1 у 11             11
55 49 203 Андреј Васевски (203) Куманово 1 у 11             11
56 49 173 Зоран Тоневски (173) Кратово 1 у 11             11
57 49 17 Бобан Лашкоски (17) Младост 96 1 у 11             11
58 49 175 Дејан Илиевски (175) Кратово 1 у 11             11
59 49 330 Јован Коминивски (330) Евро Спин 1 у 11             11
60 49 47 Андреј Стојановски (47) Крива Паланка 1 у 11             11
61 49 130 Борис Секулов (130) Астраион 1 у 11             11
62 49 249 Игор Тодосиев (249) Хепи 1 у 11             11
63 49 86 Милорад Трајков (86) Дебар Маало 1 у 11             11
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај