Мини кадетки U-11

 РБ  Место ID Натпреварувач Екипа БР. ТУР.  Државно првенство на Македонија 2023 Телеком 1 2023 Телеком 2 2023 ТОП 8 2023 Вкупно поени
            Пласман Поени Пласман  Поени  Пласман Поени Пласман Поени  
1 1 412 Љубица Смилеска (412) Крушево 1     1 233         233
2 2 515 Елена Марковска (515) Крушево 1     2 144         144
3 3 418 Ана Смолиќ (418) Рисови 1     4 89         89
4 3 586 Натали Бејковска (586)  Пелагонија  1     4 89         89
5 5 559 Марија Радинска (559) Берово 1     8 55         55
6 5  589  Елена Белџигеровска (589) Пелагонија 1     8 55         55
7 5 561  Изабела Ралповска (561)  Берово 1     8 55         55
8 5 558 Бојана Јовевска (558) Берово 1     8 55         55
9 9 565 Анџелина Беџовска (565) Берово 1     пвг 8         8
10 9 588 Калина Митева (588) Пелагонија 1     пвг 8         8
11 11 590 Ива Трајковски (590) Пелагонија 1     у 5         5
12 11 556 Михаела Аврамска   (556) Берово 1     у 5         5
13 11 554 Јована Трајановска  (554) Берово 1     у 5         5
14 11 546 Ивона Арнаутовска (546) Берово 1     у 5         5

Резултати од Телеком Мастерс 1 У11-мини кадетки 2023.

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај