Втора Лига – Регион 1 Сениори

ВТОРА ЛИГА – РЕГИОН 1 СЕНИОРИ

Место Екипа Вкупно Победи Порази ДМ ИМ Разлика Бодови
1 Крива Паланка 2007 14 13 1 54 15 39 27
2 Струмица 13 12 1 50 10 40 25
3 Винспин 13 9 4 41 21 20 22
4 Кратово 13 5 8 24 36 -12 18
5 Крива Паланка 11 5 6 24 30 -6 16
6 Берово 13 3 10 22 49 -27 16
7 Хепи 13 2 11 18 47 -29 15
8 Астраион 12 2 10 18 43 -25 14
9 Куманово              
10 Слободен              

 

 

КОЛО ЕСЕНСКИ ДЕЛ Резултат   КОЛО ПРОЛЕТЕН ДЕЛ Резултат
Домашна екипа   Гостинска екипа                                                                         Домашна екипа   Гостинска екипа
I КОЛО Крива Паланка - Слободен   :     X КОЛО Слободен - Крива Паланка   :  
Хепи - Струмица 1 : 4   Струмица - Хепи 4 : 0
Винспин - Астраион 4 : 0   Астраион - Винспин 1 : 4
Кратово - Берово 4 : 2   Берово - Кратово 4 : 3
Куманово   Крива Паланка 2007   :     Крива Паланка 2007 - Куманово   :  
II КОЛО Слободен - Крива Паланка 2007   :     XI КОЛО Крива Паланка 2007 - Слободен   :  
Берово - Куманово   :     Куманово - Берово   :  
Астраион - Кратово 0 : 4   Кратово - Астраион 4 : 2
Струмица - Винспин 4 : 1   Винспин - Струмица 1 : 4
Крива Паланка   Хепи 4 : 1   Хепи - Крива Паланка 4 : 1
III КОЛО Хепи - Слободен   :     XII КОЛО Слободен - Хепи   :  
Винспин - Крива Паланка 4 : 0   Крива Паланка - Винспин 1 : 4
Кратово - Струмица 0 : 4   Струмица - Кратово 4 : 0
Куманово - Астраион   :     Астраион - Куманово   :  
Крива Паланка 2007   Берово 4 : 1   Берово - Крива Паланка 2007 0 : 4
IV КОЛО Слободен - Берово   :     XIII КОЛО Берово - Слободен   :  
Астраион - Крива Паланка 2007 2 : 4   Крива Паланка 2007 - Астраион 4 : 0
Струмица - Куманово   :     Куманово - Струмица   :  
Крива Паланка - Кратово 4 : 0   Кратово - Крива Паланка   :  
Хепи   Винспин 1 : 4   Винспин - Хепи 4 : 1
V КОЛО Винспин - Слободен   :     XIV КОЛО Слободен - Винспин   :  
Кратово - Хепи 4 : 0   Хепи - Кратово 0 : 4
Куманово - Крива Паланка   :     Крива Паланка - Куманово   :  
Крива Паланка 2007 - Струмица 4 : 2   Струмица - Крива Паланка 2007 4 : 2
Берово   Астраион 4 : 3   Астраион - Берово 4 : 1
VI КОЛО Слободен - Астраион   :     XV КОЛО Астраион - Слободен   :  
Струмица - Берово 4 : 0   Берово - Струмица 1 : 4
Крива Паланка - Крива Паланка 2007 1 : 4   Крива Паланка 2007 - Крива Паланка 4 : 1
Хепи - Куманово   :     Куманово - Хепи   :  
Винспин   Кратово 4 : 1   Кратово - Винспин 0 : 4
VII КОЛО Кратово - Слободен   :     XVI КОЛО Слободен - Кратово   :  
Куманово - Винспин   :     Винспин - Куманово   :  
Крива Паланка 2007 - Хепи 4 : 1   Хепи - Крива Паланка 2007 0 : 4
Берово - Крива Паланка 1 : 4   Крива Паланка - Берово 4 : 2
Астраион   Струмица 0 : 4   Струмица - Астраион 4 : 0
VIII КОЛО Слободен - Струмица   :     XVII КОЛО Струмица - Слободен   :  
Крива Паланка - Астраион 4 : 2   Астраион - Крива Паланка 0 : 4
Хепи - Берово 4 : 2   Берово - Хепи 4 : 3
Винспин - Крива Паланка 2007 2 : 4   Крива Паланка 2007 - Винспин 4 : 1
Кратово   Куманово   :     Куманово - Кратово   :  
IX КОЛО Куманово - Слободен   :     XVIII КОЛО Слободен - Куманово   :  
Крива Паланка 2007 - Кратово 4 : 0   Кратово - Крива Паланка 2007 0 : 4
Берово - Винспин 0 : 4   Винспин - Берово   :  
Астраион - Хепи 4 : 2   Хепи - Астраион 4 : 3
Струмица   Крива Паланка 4 : 0   Крива Паланка - Струмица   :  
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај