Сезона 2022/23

ПРВА ЛИГА – СЕНИОРИ

 

Место ЕКИПА Казна   Вкупно   Победи   Порази   Добиени мечеви   Изгубени мечеви   Разлика   Бодови 
1 Пелагонија   16 14 2 58 23 35 30
2 Вардар   16 13 3 56 21 35 29
3 Астраион   16 12 4 55 25 30 28
4  Телеком Нец    16 10 6 48 35 13 26
5 Радовиш   16 10 6 51 41 10 26
6 Берово 2   16 5 11 35 50 -15 21
7 Борец Тим   16 5 11 32 54 -22 21
8 Дебар Маало   16 3 13 24 56 -32 19
9 Кратово 1 16 0 16 10 64 -54 15
10     0 0 0 0 0 0 0

РАСПОРЕД

 

I КОЛО

 09.10.2022 

   Кратово - Астраион   0  :   4   

X КОЛО

05.03.2023

Астраион -  Кратово   4  :  1  
   Дебар Маало  - Радовиш   1   :   4   Радовиш - Дебар Маало  4 :
    - Берово 2   :   Берово 2 -      :  
  Вардар - Телеком Нец   4  :  0  Телеком Нец - Вардар  1  :
  Борец Тим - Пелагонија  1 :  4  Пелагонија - Борец Тим  4  :

II КОЛО

16.10.2022

  Астраион - Пелагонија  1  : 4

XI КОЛО

19.03.2023

Пелагонија - Астраион  4 :
  Телеком Нец - Борец Тим  4  : 1 Борец Тим - Телеком Нец :
  Берово 2 - Вардар  1  :  4  Вардар - Берово 2  4 :
  Радовиш -     :     - Радовиш   :  
   Кратово -  Дебар Маало   1 : 4    Дебар Маало  -  Кратово  4 :

III КОЛО

16.10.2022

  Дебар Маало - Астраион  0 : 4

XII КОЛО

19.03.2023

Астраион -  Дебар Маало  :
    -  Кратово   :    Кратово -     :  
  Вардар - Радовиш  1  : Радовиш - Вардар :
  Борец Тим - Берово 2  4 : Берово 2 - Борец Тим :
  Пелагонија - Телеком Нец  4 : Телеком Нец - Пелагонија  2 :

IV КОЛО

22.10.2022

  Астраион - Телеком Нец  2 :  4

XIII КОЛО

23.04.2023

Телеком Нец - Астраион  2 :  4
  Берово 2 - Пелагонија :  4 Пелагонија - Берово 2 :
  Радовиш - Борец Тим  4 :  1 Борец Тим - Радовиш :
   Кратово* - Вардар  0 : Вардар -  Кратово 4 :  0
  Дебар Маало -     :       - Дебар Маало   :  

V КОЛО

22.10.2022

    - Астраион   :  

XIV КОЛО

23.04.2023

Астраион -     :  
  Вардар - Дебар Маало  4  : Дебар Маало - Вардар  0 :
  Борец Тим -  Кратово  4 : Кратово  - Борец Тим :
  Пелагонија - Радовиш  4 :  2  Радовиш - Пелагонија :
  Телеком Нец - Берово 2  4  :  1  Берово 2 - Телеком Нец  0 :

VI КОЛО

23.10.2022

  Астраион - Берово 2  4  :  1

XV КОЛО

13.05.2023

Берово 2 - Астраион  1 :
  Радовиш - Телеком Нец  3 : Телеком Нец - Радовиш :
   Кратово - Пелагонија : Пелагонија - Кратово   4 :
  Дебар Маало - Борец Тим :  4 Борец Тим - Дебар Маало  2 :
    - Вардар   :   Вардар -     :  

VII КОЛО

23.10.2022

  Вардар - Астраион  4  :  2 

XVI КОЛО

13.05.2023

Астраион - Вардар :
  Борец Тим -      :      - Борец Тим   :  
  Пелагонија - Дебар Маало  4  :  1 Дебар Маало - Пелагонија  0 :
  Телеком Нец -  Кратово  4  : Кратово  - Телеком Нец :
  Берово 2 - Радовиш  3  :  4  Радовиш - Берово 2 :

 VIII КОЛО

13.11.2022 

  Астраион - Радовиш  4  :  2 

XVII КОЛО

14.05.2023

Радовиш - Астраион :  4
  Кратово  - Берово 2  1  :  4  Берово 2 -  Кратово  4 :
  Дебар Маало - Телеком Нец  2  :  4  Телеком Нец - Дебар Маало  4 :
     - Пелагонија   :    Пелагонија -     :  
  Вардар - Борец Тим  4  :  0  Борец Тим - Вардар :  4 

IX КОЛО

13.11.2022

  Борец Тим - Астраион  0  :  4 

 XVIII КОЛО

14.05.2023 

Астраион - Борец Тим  4  :  1 
  Пелагонија - Вардар  0  : Вардар - Пелагонија :  2
  Телеком Нец -     :     - Телеком Нец   :  
  Берово 2 - Дебар Маало  4  : Дебар Маало - Берово 2  1  :  4
  Радовиш - Кратово   4  :  Кратово - Радовиш  2  :  4 

 

Натпревари изиграни со играч од категорија У21 во почетен состав

 

     I   II   III   IV   V   VI   VII   VIII   IX   X   XI   XII   XIII   XIV   XV   XVI   XVII   XVIII   ВКУПНО 
1 Кратово                 *    *  *  * 10
2  Дебар Маало   *   *    *        *  *    *  * 13
3                                         
4 Вардар  
 * 
  *  *          *  *     * 10
5 Борец Тим  *   *   *        *   *  *           10
6 Пелагонија  *   *  *  *    *   *  *   16
7 Телеком Нец  *   *   *  *  *  *   *         *  *  *   14
8 Берово 2    *  *  *  *  *    *  * * 16
9 Радовиш  *       *  *  *  *  *      *         10
 10  Астраион  *   *  *     *  *  *  *  *    * 16

 

 

Натпревари изиграни со странски играч

 

 

     I   II   III   IV   V   VI   VII   VIII   IX   X   XI   XII   XIII   XIV   XV   XVI   XVII   XVIII   ВКУПНО 
1 Кратово                                     0
2 Дебар Маало                                     0
3  Шуто Оризари                                      0
4 Вардар                                     0
5 Борец Тим                                     0
6 Пелагонија                                     0
7 Телеком Нец                                     0
8 Берово 2                                     0
9 Радовиш    *   *                               2
 10  Астраион    *   *          *    *  *    *  * 11

Записници:

Прво коло: Кратово - Астраион, Дебар Маало - Радовиш, Шуто Оризари - Берово 2, Вардар - Телеком Нец, Борец Тим - Пелагонија
Второ коло: Астраион - Пелагонија, Телеком Нец - Борец Тим, Берово 2 - Вардар, Радовиш - Шуто Оризари, Кратово - Дебар Маало
Трето коло: Дебар Маало - Астраион, Шуто Оризари - Кратово, Вардар - Радовиш, Борец Тим - Берово 2, Пелагонија - Телеком Нец
Четврто коло: Астраион - Телеком Нец, Берово 2 - Пелагонија, Радовиш - Борец Тим, Кратово - Вардар, Дебар Маало - Шуто Оризари
Петто коло: Шуто Оризари - Астраион, Вардар - Дебар Маало, Борец Тим - Кратово, Пелагонија - Радовиш, Телеком Нец - Берово 2
Шесто коло: Астраион - Берово 2, Радовиш - Телеком Нец, Кратово - Пелагонија, Дебар Маало - Борец Тим, Шуто Оризари - Вардар
Седмо коло: Вардар - Астраион, Борец Тим - Шуто Оризари, Пелагонија - Дебар Маало, Телеком Нец - Кратово, Берово 2 - Радовиш
Осмо коло: Астраион - Радовиш, Кратово - Берово 2, Дебар Маало - Телеком Нец, Шуто Оризари - Пелагонија, Вардар - Борец Тим
Девето коло: Борец Тим - Астраион, Пелагонија - Вардар, Телеком Нец - Шуто Оризари, Берово 2 - Дебар Маало, Радовиш - Кратово

Десето коло: Астраион - Кратово, Радовиш - Дебар Маало, Берово 2 - Шуто Оризари, Телеком Нец - Вардар, Пелагонија - Борец Тим
Единаесето коло: Пелагонија - Астраион. Борец Тим - Телеком Нец, Вардар - Берово2, Дебар Маало - Кратово
Дванаесто коло: Астраион - Дебар Маало, Радовиш - Вардар, Берово 2 - Борец Тим, Телеком Нец - Пелагонија
Тринаесто коло: Телеком Нец - Астраион, Пелагонија - Берово 2, Борец Тим - Радовиш, Вардар - Кратово
Четиринаесто коло: Дебар Маало - Вардар, Кратово - Борец Тим, Радовиш - Пелагонија, Берово 2 - Телеком Нец
П
етнаесто коло: Берово 2 - Астраион, Телеком Нец - Радовиш, Пелагонија - Кратово, Борец Тим -  Дебар Маало,
Шеснаесто коло: Астраион - Вардар, Дебар Маало - Пелагонија, Кратово - Телеком Нец, Радовиш - Берово 2
Седумнаесто коло: Радовиш - АстраионБерово 2 - Кратово, Телеком Нец - Дебар Маало, Борец Тим - Вардар
Осумнаесто коло: Астраион - Борец Тим, Вардар - Пелагонија, Дебар Маало - Берово 2, Кратово - Радовиш

Бараж натпревар за влез/опстанок во Прва лига: Кратово - Студент 

 

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај