Ваучери

2020

Предлог листа на рангирани спортски клубови 2020

Предлог листа на рангирани активни спортисти 2020

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ - Ива  Димитриевска

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ - Бојана Михајловска

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ - Васе Богоевска

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ - Сара Стојановска

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ - Петар Костовски

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ - Кристијан Станојковски

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ - Александар Рикаловски

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ - Ана Стојановска

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - ППК Рисови 

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - ППК Работнички 

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - ППК Шампион ФА 

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - ППК Младост 

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - ППК Нец 

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - ППК Крушево

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - ППК Борец Тип

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - ППК Крива Паланка

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - ППК Струга

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - ППК Младост 96

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - ППК Струмица

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - ППК Крива Паланка 2007

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ  - Федерација

 

________________________________________________________________

Листа на играчи за добивање средства од оданочување 2018

 Листа на Клубови за добивање средства од оданочување 2018

Извештај за користење на средствата од ваучер за 2019 година 

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ ППК Винспин

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ ППК Работнички

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ ППК Младост 96

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ ППК Рисови

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ ППК Шампион ФА

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ ППК Крива Паланка

Извештај за користење на средства од ваучер од ППФМ ППК Крушево

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај