Брошура за Евроспко Првенство до 21 година во Скопје

slika e

На следниов линк може да ја преземете брошурата за Европското Првенство во пинг понг до 21 година што ќе се одржи во Скопје од 24ти до 28 јануари 2024.

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај